MÅLERI

Har du väggar eller fasader som behöver en upprustning? Allt som är utsatt för vädrets makter eller bara dagligt slitage får en del påfrestningar på sig. Jag utför målning i allt från linolje, vattenburen, slam, lim, olja, alkryd, kalk -färg, mm.

TAPETSERING

Letar du efter en tapetsör? Ditt hem kanske behöver en upprustning om du är nyinflyttad eller om det med tiden har blivit slitet. Jag utför arbetet fackmannamässigt så att värdet på din bostad ökar. 

Jag utför diverse olika väggbekländad som väv, mickrolit,papperstapet, fototapet, non-wowen tapet easyup tapet,vinyltapeter, våtrumstapet, mm   

FÖNSTERRENOVERING

Jag gör fönsterrenovering invändigt och utvändigt på diverse fönster. Fönster bör renoveras minst vart 8-10 år beroende på vilket klimat det utsätts för.Beroende på vad behovet är så gör jag allt från att kitta till att byta lister.
ANNAT


  • Jag kan även hjälpa till med mindre murar uppdrag. ex. laga väggar,mm. 


  • Om du behöver hjälp att få bort dina grovsopor hjälper jag gärna till. Jag har avtal på Petterboda kretloppscentral. Därför garanterar jag att dina sopor inte hamnar i skogen utan blir sorterade på en soptipp.

Vad erbjuder jag


LMF är ett traditionellt måleri som erbjuder diverse invändiga och utvändiga tjänster över hela storstockholm!


Jag utför exemplvis: Underhållsmålning, Nybyggnadsmålning, Fönstermålning, Kontorsmålning, Dörrmålning, Trapphusmålning, Färgsättning, Fasadmålning, Våtrumsmålning, Golvmålning, Brandskyddsmålning, Väggmålning, mm